Workshops

“Femke is een vrouw die met aandacht en compassie kan kijken naar wat er in de groep gebeurd en past hier haar acties op aan. Zij kijkt naar wat er gebeurd in de groep en doet wat op dat moment passend is en aansluit op wat er nodig is. Juist door de stiltes niet in te vullen kon er bij mij verdieping ontstaan van wat er naar boven kwam tijdens de workshop. Dit heb ik als heel prettig ervaren. De afwisseling tussen actie, verdieping en stilte waren mooi! Dank je wel!”
Lieve groetjes, Caroline Schmitt, receptioniste en reader/healer

“Vandaag was echt zo gaaf! Kennis gemaakt met stemexpressie bij Femke Zwart. Jee wat een mogelijkheden biedt ze in haar workshop aan! Via diverse technieken leidt ze je via jezelf naar buiten door te klinken. En dat op een manier die je je aangeleerde schaamte en schroom doet laten smelten, zo uitnodigend en vrij (zonder oordeel) en spetterend van enthousiasme!”
liefs Aukje, 39 jaar, yogadocente

“Femke liet ons op haar fijne en respectvolle wijze kennis maken met meerdere kanten van stemexpressie. Ik heb ontdekt dat wij ons zwaar tekort doen als we onze stem alleen maar gebruiken om te praten. Via je stem kun je heel veel ontdekken over jezelf en ook blokkades oplossen. Ik voelde me  zo vrolijk en vrij als een kind aan het eind van de dag. Het ‘jabberen’ vond ik ook geweldig, wat een ontdekking!  Dit alles in een hele sfeervolle omgeving met een super goede biologische lunch: ik had die 400 km rijden er graag voor over.”
Joyce

“Wat een creatieve workshop! Femke neemt fijn de leiding en ze is open en enthousiast. Dit werkt aanstekelijk! Iedereen voelt zich goed op haar gemak en durft zich te uitten. Een fijne connectie door sound ontstaat! Ik werd er blij en meer ontspannen van en hoop dat het doorwerkt!”
Marit, freelance designer

“Dag Femke,
Zaterdagmiddag heb ik genoten van je introductiemiddag.
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en deze is er een van.
Ik vond de opbouw prettig via lichaamswerk ,dan het klanken uitbrengen.
Volgens mij roep ik nogal eens blokkades op. Ik laat me soms moeilijk gaan. Ik denk teveel. Dan moet je ook nog oppassen dat je niet teveel invult.
Ritme aanbrengen in je oefening vond ik ook fijn.
Wie weet kom ik nog eens bij je terug op een dag-sessie.
Leuk om met je moeder kennis te maken!!
Lieve groet …!!!!”
Anke van der Werf

“hoi Femke,
Zaterdag heb ik mogen ervaren wat klinken is op jouw workshop stemexpressie. Ik vond het heel bijzonder om zo kennis te maken met jouw werk en met mijn eigen stem. Heel fijn om met zo’n groepje zo het diepe in te gaan en te kijken wat stemexpressie met je doet. Het smaakt naar meer! Dankjewel!”
groetjes Elza, webdesigner

“Femke heeft me meteen gegrepen tijdens onze eerste ontmoeting. Haar zuiverheid, transparantie, zelfinzicht en creativiteit inspireren me enorm. Ze heeft me doen verwonderen met haar workshop zelfexpressie. Ik was opgejaagd en in de weerstand toen ik aankwam en ging weg met een grote smile, ontspannen schouders en totaal ‘in het nu’. Wat een connectie met mezelf en de groep vrouwen. Dat noem ik een klein wonder.”
Loes Berkhout, 27 jaar, trainer verbindende communicatie

“Ik heb genoten van deze workshop. Ik vond het mooi te zien wat er gebeurde, iedereen deed vol vuur mee zonder belemmerd te worden door schaamte of geremdheid. Femkes open enthousiasme maakte het mogelijk dat een ieder zich thuis voelde. Mooi vond ik het te horen welke verborgen onbekende klanken ik in mij bleek te hebben. Het smaakt naar meer voor mij.”
Petra, yogadocente

“Zaterdag bij Femke de workshop ‘Spelen met klank’ gedaan. Verrassend om te ontdekken welke klanken in mij zijn en om die naar buiten te ‘durven’ brengen. Vanwege de veilige ‘setting’ en de open en waarderende houding van Femke voelde ik onmiddellijk de ruimte om mezelf te zijn en me te laten horen. Ik heb ervaren dat klank veel teweeg kan brengen. Dat het kan helen, ontroeren en verwonderen. Ik kan iedereen die iets met stemexpressie wil doen, aanraden om met Femke in zee te gaan. Door haar professionele aanpak voel je je meteen op je gemak. Geweldig wat een middag ‘klinken’ teweeg kan brengen: meer zelfvertrouwen, ontspanning en een gevoel van verbondenheid met anderen.”
Judith, yogadocente

“Een positieve eerste kennismaking met stemexpressie. Dat smaakt naar meer!
Femke is echt, dat straalt ze uit en daarom kon ik tijdens de workshop wat van mijn schroom en weerstand laten varen en mezelf laten klinken. Ik vond het mooi hoe samen met de andere vrouwen in de groep al meteen een sfeer van openheid en humor ontstond. Een stap dichterbij innerlijke vrede en vreugde ben ik weer naar huis gegaan. Bedankt!”
Louiza