United Voices

Stel je voor… een prachtige ruimte vol met mensen
Iedereen die zijn unieke stem laat klinken

Stel je voor dat jij daar bent
In die groep
Je verbonden voelt met jezelf
en het grote Collectieve Veld

Elke klank van jou die de ruimte krijgt
Golven creërend van Lichtenergie

Jij die zich welkom en geliefd voelt
In al jouw lichaamscellen
Precies goed, zoals je bent

WAT IS ‘UNITED VOICES’?
United Voices is een workshop of kunstvorm waarin je de magie en helende werking van je eigen stem kunt ontdekken/ervaren. En het vergrote effect, wanneer je klinkt met een grote groep mensen.
Het is geen concert, waarin je gaat luisteren naar anderen. Je gaat zelf actief aan het werk met je eigen stem. Natuurlijk mag je best af en toe even luisteren naar klanken van anderen.

De menselijke stem is een prachtig en zeer krachtig helings-instrument wat niet altijd op die manier (h)erkend wordt. Ik nodig je uit, met mij mee te doen en de rijkdom en diepte van de stem te ontdekken. Jouw stem!
Het is niet nodig dat je ooit eerder zoiets gedaan hebt. Kom, zoals je bent.

De grootte van de groep kan helpen als je het (een beetje) spannend vindt om je stem te laten horen. Je wordt als het ware ‘opgetild’ door de andere klanken. Elke keer staat een nieuw thema centraal.
Via diverse lichaam- en klankoefeningen nodig ik je uit om contact te maken met je lichaam, je unieke klanken en krijg je alle ruimte om deze tot expressie te brengen.

Op 30 juni 2018 was de eerste editie van ‘United Voices’ met als thema ‘Togetherness’ (saamhorigheid) in de Barthkapel in Den Haag. Zie foto’s hierboven. Het werd een succes met een groep van 38 mensen uit verschillende delen van het land. Een mix van mannen en vrouwen, diverse leeftijden, sommigen met en sommigen zonder stemervaring. Er was veel verbinding voel- en zichtbaar. Mensen werden geraakt. Sommigen ontdekten met verheuging of verwondering, nieuwe klanken van hun eigen stem. Naderhand, voor wie dat wilde, was er nog gelegenheid om elkaar in de kloostertuin te ontmoeten voor een potluck picknick. Ook daar werden fijne verbindingen gelegd.

Op 24 november 2018 was de 2e editie met als thema ‘Zelfliefde’. Ook dit werd een prachtige middag met vele mooie verbindingen.

Van beide edities vind je foto’s op mijn FB pagina.