Soundhealing

Wat is soundhealing

Klank is geluid maar ook trilling. Deze trilling resoneert in jouw lichaam en auralagen. Sommige trilling kan je direct voelen in je lijf. Echter, ook op onbewust niveau creert klank beweging: in je cellen, organen, botten en chakra’s (energiecentra).

Bij soundhealing worden klanken gemaakt met een bewuste intentie om een helingsproces in gang te zetten en/of diep te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van instrumenten. Behalve de menselijke stem kan je denken aan bijvoorbeeld klankschalen, stemvorken, sjamanendrum, oceandrum, shrutibox, ratels, rainstick, etc.

Ik bied soundhealing aan in de vorm van individuele sessies en klankconcerten. Dit verloopt altijd intuïtief. Individueel ligt de nadruk meer op heling. Ik werk op specifieke energieniveaus, lichaamsdelen of auralagen. Wat er in dat moment nodig is. Natuurlijk kan je ook een diepe ontspanning ervaren.

Tijdens een klankconcert ligt de nadruk meer op ontspanning. Je wordt meegenomen op een klankreis. De ervaring leert dat mensen in een diepe ontspanning raken. Sommige mensen hebben ervaringen van reizen naar een andere wereld of ‘dimensie’. Waarin ze kleuren of vormen zien. Iedereen heeft zijn eigen ervaring tijdens een klankconcert. Naderhand krijg je voldoende ruimte om weer ‘te landen’.

 

 

soundhealing

 

Voor wie

Voor iedereen die op fysiek,  emotioneel, mentaal of spiritueel niveau een blokkade ervaart en daar iets in wil transformeren. En voor iedereen die een diepe ontspanning wil ervaren. Soundhealing zorgt voor beweging.

Wat levert het op

Een soundhealing sessie zorgt ervoor dat je:

  • meer balans voelt
  • blokkades kunt loslaten waardoor er meer ruimte komt voor ontspanning
  • fysieke, mentale, spirituele of emotionele klachten kunt transformeren en loslaten