Skypecoaching

Wil jij:
– graag werken aan het vergroten van je innerlijke ruimte om meer jezelf te durven zijn?
-je vrij voelen in je leven, en je verbonden voelen met jouw kwaliteiten, jouw kracht, jouw gevoelens, met wie jij in wezen bent?
– jouw droom manifesteren en doen wat je het liefste doet?

Vind je het lastig om je eigen weg te gaan, om je stem te laten horen… omdat je bang bent voor afwijzing, omdat je je schaamt of omdat je ‘simpelweg’ niet goed weet, welke stappen je zou  kunnen zetten naar zelfrealisatie?

Schreeuwt iets in jou ‘JAAAAAA…ik verlang zoooo naar mezelf zijn, mijn kracht oppakken en mijn hart volgen?!’

Ik ondersteun je graag in dit proces, om jou te helpen stappen te zetten in je leven.

Naast live sessies, is het nu ook mogelijk om via Skype coaching van mij te ontvangen. Het voordeel hiervan is dat je niet fysiek naar mijn praktijkruimte in Zeist hoeft te komen, wat je tijd en kosten bespaart. Afhankelijk van jouw verlangen, doel en belemmeringen werk ik met vragen/gesprek, lichaamsoefeningen, klankoefeningen, de MIR methode, verbindende communicatie en alles wat ik verder intuïtief aangereikt krijg om jou te helpen.

Als je nog twijfelt of je door mij gecoacht wilt worden, bied ik je de mogelijkheid om een gratis Skype-ontdekkingssessie te doen. Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten, en is gratis en geheel vrijblijvend. Je kunt kennismaken met mijn manier van werken en we kunnen voelen of er voldoende vertrouwen is voor verdere samenwerking.

Als je voelt dat ik je verder kan helpen, zijn er diverse mogelijkheden, afhankelijk van jouw behoefte aan ondersteuning en je budget:

* Skypecoaching Basis (code: A)

– 3 Skypesessies van 75 minuten per sessie
– Prijs: €225

* Skypecoaching lang (code: B)

– 5 Skypesessies van 75 minuten per sessie
– Prijs: €375

* Skypecoaching uitgebreid (code: C)

Wil je naast sessies nog meer ondersteuning dan is dit pakket geschikt voor je.
– 5 Skypesessies van 75 minuten per sessie
– 5x emailondersteuning tussen de Skypesessies door. Je stuurt me een mail waarin je deelt over je proces, vragen kunt stellen en ik je feedback geef.
– Extra huiswerkopdrachten tussendoor.
– Prijs: € 525

Voorwaarden & aanmelding

– Zorg dat je vooraf aan de 1e sessie, Skype hebt geïnstalleerd (incl. goed licht en geluid zodat ik je goed kan zien en horen waardoor ik je optimaal kan helpen). Voeg mij toe op Skype: femkezwart77.
Om Skype te installeren, klik hier. Het gebruik van Skype is gratis.
– Zodra je de kosten van het Skypecoaching pakket naar jouw keuze hebt overgemaakt plannen we een eerste sessie. Schrijf het bedrag over naar IBAN NL40INGB0006596949 t.n.v. Femke Zwart, Zeist (NL). Vermeld bij je overschrijving in het opmerkingenveld de code van jouw pakket en je naam.  Stuur een mail naar info@connectingsounds.nl met de code van het pakket wat je wilt boeken.
– Voor het plannen van een sessie ligt het initiatief bij jou. Stuur mij een mail met daarin 3 tijdstippen waarop je beschikbaar bent. Een sessie kan zowel overdag als in de avond gepland worden. Doordeweeks heb ik de meeste mogelijkheden. Binnen 1-3 werkdagen laat ik je weten per mail wanneer de sessie gepland wordt.
– Bovenstaande bedragen zijn incl. 21% btw.
– Indien je om een bepaalde reden de sessie moet verplaatsen, laat dit dan minimaal 48 uur vantevoren aan mij weten. Dan plannen we een nieuw tijdstip (als je last minute annuleert of wilt wijzigen, telt de sessie mee als geboekte sessie).

Indien je nog vragen hebt, neem dan contact met me op.