Sacred Sistercircle

“Heel fijn om zoveel verbinding te voelen met andere vrouwen, die je op dat moment net hebt ontmoet. Mede dankzij de veilige bedding die Femke weet te creeren voelde ik me gesteund en gezien als mens en vrouw!”
Madelon

In januari en begin maart vond er een Sacred Sistercircle plaats. Binnenkort volgen nieuwe data. Onderstaande informatie betreft de Sistercircle van 1 maart j.l. (om je een idee te geven).


Sacred Sistercircle: Vier je Eigenheid- Thuiskomen in jezelf

Voel je welkom om je neer te vlijen in een warm en veilig ‘nest’ waarin je je gedragen voelt door andere Sisters. Waarin je volledig jezelf kunt zijn, met alles wat daarbij hoort.

Met Sisters samen zijn is zo voedend, leerzaam en helend, dat ik graag opnieuw een Sacred Sistercircle organiseer. Zodat wij vrouwen elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen in dit boeiende maar soms ook lastige proces: hoe als vrouw thuis te komen in onszelf en hoe we daarbij onze eigenheid kunnen omarmen, vieren en voeden.

Sacred Sistercircle 1 maart 2015 (5)

Spreekt dit je aan?

– thuiskomen in jezelf
– je eigen Tempel eren: je lijf voelen, dankbaarheid en zelfliefde ervaren
– delen en helen
– samenzijn met andere Sisters en met elkaar een veilige bedding creëren
– verbinden via klank en zang, aanraking/massage, meditatie, lichaamsoefeningen, sharing, etc.

Dan hoop ik je te ontmoeten bij deze Sacred Sistercircle. Kan je niet op deze datum, maar heb je wel belangstelling, laat het me weten. Dan kijk ik voor het inplannen van een extra aanvullende datum.

Naar gelang de energie in de groep stem ik me af op wat er mag en wil ontstaan in het moment.
Het delen van ervaringen, ruimte geven aan dat wat er is, respect, veiligheid en je authenticiteit  ruimte geven staan centraal.

Praktische informatie:

* Datum:  zondag 1 maart van 14.00-17.00 uur, inloop vanaf 14.00 uur, we starten om 14.30 met de Sistercircle.
* De bijdrage- dit cadeau aan jezelf- bedraagt €15 p.p. De bijdrage kan je op het moment zelf contant en gepast betalen. Er is plek voor maximaal 10 vrouwen.
* Locatie: Zeist
* Aanmelding: stuur een mail incl. je telefoonnummer naar info@connectingsounds.nl . Na je mail ontvang je van mij een bevestiging met meer informatie.

 

~ Een Sacred Sistercircle is ook mogelijk in een besloten groep vanaf 6 personen (als je met vriendinnen iets speciaals wilt om jullie vriendschap te vieren of te verdiepen of voor collega’s/familieleden die elkaar beter willen leren kennen). Ik kan de Sistercircle afstemmen op jullie behoeften en wensen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.