Mantrazingen

“Lieve vrouwen,
Nogmaals; ik heb genoten afgelopen zaterdagavond. Voelde bevrijdend en voedend, ik hoop vaker met jullie mee te zingen en klinken.”
Liefs en warme groeten van Anneloes/ dj Aloes

“Voel me rijk gister heerlijk mantra gezongen met femke zwart en teun.. het opent zooo mijn hart! als ik 28 feb niet in India zat zou ik er weer zijn!! wanneer is de volgende fem?”
Fleur van Baarsen, coach

“Twas mooi, want mijn hart kwam open. Ik voelde liefde voor de groep, ik voelde liefde voor spirit. Ik was blij. Ik kwam tot de ontdekking dat zingen dus echt jezelf ook weer terug brengt naar jezelf. Want dit hielp mij om uit die vliegmodus te komen!! Ik kwam weer thuis bij mezelf. Dank je wel Femke.”
Shafya Jaggoe

“Wat mij inspireert aan Femke is, hoe dicht ze bij zichzelf is, en hoe ze in het moment woorden geeft aan wat er in haar omgaat. En, ik geniet van haar stralende aanwezigheid voor de groep, daar krijg ik energie van!”
Sofie Bakker, 40 jaar, trainer verbindende communicatie

Een middag mantra zingen met femke in het bos. Het was heel fijn hoe ze dit begeleidde met alle ruimte om te zijn.. Ik zat een beetje vast in mezelf maar hierdoor kon ik toch langzaamaan ontspannen en er meer en meer inkomen. En heb ik heerlijk gezongen.
Fleur

“For me was a little bit difficult sometimes to stop my mind, but in the end, that I feel very confortable, in conexion, and relax, I have a beutiful and nice remembrance about that day!!!!
I feel the people like a family, very close and lovely and you make this feeling!!!!
Thank you for this nice and wonderful day!!!! & for share your beutiful voice and energy!!!!! your fantastic soul!!!!!”
Patricia Jimenez

“Het was héérlijk om te zingen bij Femke. Heel mooie mantra’s, een fijne en open sfeer. Na ’t zingen voelde ik me weer meer verbonden, rust in mezelf en zachtheid. Dankjewel Femke!”
Wanda Kempen