Individuele klankmassage

Een individuele klankmassage is volledig volledig afgestemd op jou. Op jouw energie, op wie jij in Essentie bent en wat jij op het moment nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn heling, ontspanning, verbinding ervaren met je lichaam of een diep gevoel van thuiskomen in jezelf

Klank dringt door tot in de diepste delen van jou. Het kan je raken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Misschien voel je dat energie weer gaat stromen, maak je opnieuw verbinding met delen in jou die je al lang geen aandacht hebt gegeven. Je kunt een ervaring hebben dat je op reis gaat, naar andere Werelden. Ontmoetingen met (voor)ouders, overleden dierbaren, diepe verbinding met de Aarde, liefde voelen voor je lichaam, van alles kan ‘langs’ komen. Het is een unieke ervaring en elke keer anders.

Sumaya Femke creert een energieveld met haar stem en diverse andere instrumenten waaronder klankschalen, oceandrum, sjamanendrum, rainstick, shrutibox en meer.

Jij hoeft niks te ‘doen’. Je mag de klanken ontvangen en die ‘doen’ als vanzelf hun werk.

Praktische informatie

– Sessies vinden plaats in Den Haag op een massagetafel (binnenkort ook mogelijk in een hangmat). Wanneer we een afspraak inplannen ontvang je van mij het exacte adres.
– Een sessie duurt ongeveer 90-120 minuten. Dat is inclusief de tijd die je ontvangt om na de sessie weer ‘bij te komen’ en eventueel met een kopje thee/glaasje water iets te delen over je ervaring.
– Een klankmassage is een weldaad voor lichaam, geest, hart en Ziel. De kosten voor dit persoonlijk op jouw afgestemde cadeau aan jezelf bedragen €90 (incl btw voor particulieren, excl btw voor zzp’ers).
– Wil je een afspraak maken? Bel of mail me, dan plannen we een tijdstip in.

Recensies

“Hé lieve Femke. Ik ben nog helemaal onder de indruk van je mooie stem. Zij heeft me ontroert en meegenomen naar mezelf. Diepe gevoelens en verlangens zijn geraakt. Op de een of andere manier vond er heling plaats. Bedankt voor dit prachtig cadeau.”
Ingrid Kolsters-Kiltz

“Wat was het heerlijk om Sumaya Femke in the Goddess Tempel opnieuw te ontmoeten, nadat ik haar een aantal jaar geleden in een andere setting al in mijn hart sloot. Ik heb het als heel bijzonder ervaren me te laten meevoeren op haar klanken en gezang, waardoor ik diep kon zakken in zowel de warme, volle bedding van de vrouwelijke energie in de cirkel als in mijn eigen krachtige bedding. In deze diepte voel ik me gedragen en ondersteund in het uitdragen van mijn eigen waarheid en wijsheid als vrouw tussen de vrouwen en hier op aarde. Het mocht weer stromen en daar ben ik zeer dankbaar voor! Jacqueline Ringoet Hasselman

“Sumaya Femke is een open kanaal voor wat er in het moment door wilt komen..en er kwam wat door..wauw..voor mij persoonlijk voelde het alsof mijn gypsy ancestors gechanneld werden en ook mijn spiritguide, een indianenmeisje diende zich weer aan. Mijn celletjes gingen zinderen en ik voel me geïnspireerd ook weer meer te gaan klinken, zingen en gitaar spelen.’ dank je wel lieve Sumaya”
Amber Feathersister

“Sumaya Femke is connecting sound. Ze is zo afgestemd op wat ze doet en de trilling van haar sound doet je beroeren tot in het diepste van je ziel. Ik wens dat je nog veel mensen mag raken met jouw connecting sound en dat veel mensen via jou met hun eigen sound kunnen connecten!!”
Davinia Heuft