Individuele stemsessie

Vind je geluid maken in een groep nog te spannend of wil je meer gerichte begeleiding dan kan je bij mij ook terecht voor een individuele stemsessie.
In een stemsessie begeleid ik je om contact te maken met jou eigen prachtige instrument: jouw authentieke stem. Via lichaams- en klankoefeningen ga je geluid geven aan dat wat er in jou leeft. Aan dat wat gehoord en ervaren wil worden. Alles is welkom en mag meeklinken: emoties, fysieke sensaties, je innerlijke criticus.

Mijn werkwijze is gebaseerd op 8 jaar ervaring in stemwerk (soundhealing, stembevrijding, stemexpressie) gecombineerd met mijn intuitief vermogen om in te tunen op wat jij nodig hebt om net dat ene stapje te maken wat je niet durft in je eentje.

Wat levert het je op

  • Vrijheid. Om te leven wie jij bent, te zeggen wat jij te zeggen hebt en vrijuit te durven zingen.
  • Verbinding met jezelf. Je gaat voorbij het verhaal wat je over jezelf hebt verteld, het imago wat je al die jaren hebt opgebouwd en laat maskers vallen.
  • Vreugde. Omdat je meer jezelf durf te zijn ga je gelukkiger leven.

Praktische informatie

– Sessies vinden plaats in Den Haag. Bij aanmelding ontvang je het exacte adres.
– Een sessie duurt 60 minuten.
– Dit cadeau aan jezelf kost €60. Indien je een sessiepakket aanschaft, ontvang je korting (5 sessies voor €250). Prijzen zijn incl. btw, tenzij je zzp’er bent. Dan komt er 21% btw bij.

Heb je vragen? Wil je een sessie boeken? Om contact met me op te nemen kan je me bellen of mailen.