Individuele stemsessies

”De warmte en rust die Femke uitstraalt is heel fijn om te ervaren bij een stembevrijdingssessie. Ze nodigt je uit om te zijn zoals je bent, en alles mag doorklinken in je stem. Gedurende de sessie merkte ik steeds meer hoe mijn lichaam zich overgaf aan het geluid en de klanken die ik maakte. Een waardevolle ervaring.”
Lisa

“Femke! dank je <3 Mijn grote verlangen sinds lang is om mijn stem te laten weerklinken, de kracht van expressie en zijn vruchten te beleven. In praten, mijn mening geven, wijsheid delen, in zingen, schrijven, optreden. In mijn hoofd ben ik Beyoncé on Stage, in het dagelijks leven bots ik op fysieke blokkades wanneer ik mijzelf kan uiten. Jij gaf mij in slechts enkele sessies tools die mij hier staankracht in geven. Wat ik vooral van je meeneem is het belang van RUIMTE geven. Je liet mijn emoties en stemmen verwelkomen die ik in oordeel al op voorhand had weggeduwd. Je liet me niet alleen zien, maar ook diep doorvoelen dat expressie = levenskracht = bestaansrecht is. Dat er niet zoiets is als goed of fout, maar alles is JIJ en heeft enkel en alleen daarom recht om te bestaan. Mijn hoofd wist die dingen. Mijn lijf heeft ze in jouw begeleiding mogen ervaren. Je begeleiding is zacht, aanmoedigend, diep doorvoeld en accepterend. Ik dank je!
Love, Andere Femke :)”

“Ik heb recentelijk een aantal sessies bij Femke gedaan. Deze sessies hebben me doen ontdekken hoe ik mezelf, naast dansexpressie, ook via stemexpressie in de wereld kan brengen zoals ik ben. Femke heeft me ook meer mogelijkheden gegeven om ‘in mijn gevoel’ te komen. De aanpak van Femke was erg prettig, altijd met warmte en aandacht, en gericht op wat ik op elk moment nodig had. De jabbersessie in het bos zal me nog lang bijblijven als een mooie, leuke en leerzame ervaring. Dankjewel Femke, warme groet!”
Frank Oppedijk

“Ik vond de sessie fijn bij Femke en vond het prettig om te ervaren dat ik met mijn stem, met mijn geluid ook bij plekken in mijn lichaam aanwezig kon zijn. En dat het hierdoor in beweging komt. Femke is een mooi mens en straalt een positieve energie uit. In de sessie vond ik het spannend om mee te gaan in wat ze aanbod of wat er ontstond. Het was fijn hoe ze hierin op een ondersteunende liefdevolle manier ruimte gaf om meer te geven van mezelf.”
Liefs, Elly

“Ik onderging een stemexpressie sessie bij Femke en ben onder de indruk wat ze boven tafel kreeg, iets waar ik met mijn bewuste denken niet ‘bij’ kon. Femke is speels, uitnodigend, hartelijk en duidelijk. Een topper om mee te werken rondom stembevrijding.”
Loes Berkhout, trainer verbindende communicatie.