Healing Sounds Klank ligconcert

‘Healing Sounds’ neemt je mee op een innerlijke reis. Terwijl je heerlijk op een matje ligt ontvang je de klanken die hun helende werking hebben. Het kan zijn dat je kennismaakt met andere dimensies/werelden of dat je gebieden in je lichaam gaat voelen waar je nog niet eerder zo diep contact mee hebt gevoeld.

Sumaya Femke creëert een energieveld met haar stem en diverse andere instrumenten waaronder klankschalen, oceandrum, sjamanendrum, rainstick, etc. Dit klankbad nodigt je uit in diepe ontspanning te zakken, thuis te komen bij jezelf en verbinding te voelen met jouw Essentie.

Zangeres en soundhealer Sumaya Femke is een Vrouw die vanuit bezieling klinkt. Ze channelt klanken van de Aarde, de spirits, Indianen. Haar stem klinkt het ene moment als een engel: zacht, warm, liefdevol en het volgende moment krachtig, diep, ‘oer’.  Luisteraars beroert ze met haar authenticiteit, energie en veelzijdige stem.  Een stem van een Vrouw, die je raakt in je hart.

Recent gaf Sumaya Femke een klank ligconcert in het Gouden Huis te Poeldijk (6 oktober 2018) en in Oxford, UK (27 oktober 2018).
Op dit moment zijn er geen nieuwe data gepland.

Enkele testimonials
“ Yes go! het was heerlijk hoe je ons meenam en andere werelden opende met je stem en je overgave  “
Klara Adalena, NL

“Your voice is absolutely stunning. So grounded, strong and full of love. I loved to hear you live last Saturday!! Go sister, you have so much light to share!! “
Deepika Marijn, NL

“Zingende Essentie”
Iwona, NL

“Lieve femke, als ik terugdenk aan jouw optreden dan voel ik weer de energie. Voor mijn gevoel werd iedereen geraakt hierdoor, dat uitte zich in een rust/stilte die zo mooi en puur was dat het een diepe indruk op mij gemaakt heeft. Ik hoop dat ik nog vele malen mag genieten van jou.”
Gert-Jan Jacobs, NL

“I know what a blessing your voice can be… once you where singing for me… and i can tell you that it gave a heavenly feeling… so go on please heart-emoticon”
Ludo Lieckens, Belgium