Mantrazingen

10 feb 2019 - 10:30

Zingen van mantra’s en Spirit Songs helpen je om thuis te komen in jezelf en je verbonden te voelen met de Wereld. Eén of enkele woorden die herhalend gezongen worden helpen je gedachten verstillen waardoor er ruimte ontstaat om verbinding te voelen met je gevoel en je lijf. Deze manier van zingen ontspant, verruimt en doet je lichaamscellen juichen van vreugde.

Sumaya Femke neemt je mee op ‘wereldreis’ via bestaande en eigen geschreven mantra’s en songs in verschillende talen, uit diverse windstreken. Ze nodigt je uit om jouw authentieke stem te laten klinken en begeleidt daarbij op diverse instrumenten zoals de shrutibox, gitaar, sjamanendrum of andere ritme-instrumenten.

Het ene moment zingen we vreugdevol, expressief. Op andere momenten verstild of traag. Tussendoor zijn we stil. Ons gezang krijgt dan ruimte om na te klinken.

Ervaring met (mantra)zingen is niet nodig. We creëren met elkaar een ‘energieveld’ en in dat veld is elke stem welkom om te klinken.

Praktische informatie

  • Elke 2e zondagochtend van de maand. In 2018: 9 september, 14 oktober, 11 november, 9 december. In 2019: 10 februari (laatste editie!).
  • Tijdstip van 10.30-12.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur.
  • Locatie: Het Gouden Huis, Doctor Weitjenslaan 14, 2685 VX Poeldijk (nabij Den Haag)
  • Dit cadeau aan jezelf kost €15
  • Inschrijven vooraf via deze link.