Ervaring van Shafya Jaggoe

Ontladen met je stem…

Als je zo veel voelt van binnen, is het soms best lastig om terug te komen bij jezelf. Zeker als je niet in je eigen omgeving bent. Je deelt een huis met mensen die je niet kent. Het is dan moeilijk om die rust die ruimte die je van binnen voelt weer terug te halen.

In een weekend vol energieen, moest ik me even ontladen..Ik maakte een wandeling over de dijk. Zag prachtig gekleurde schapekontjes. Had een zwaar gesprek over tweelingzielen..en kon mijn innerlijke rust toch niet terugvinden..

In mijn hoofd was het zwaar, in mijn hart was er verwarring. Wat gebeurt er toch met mij?

Laat me toch aarden..

Ik kwam terug in het huisje waar ik verbleef. Was nog niet bij mezelf gekomen, tleek wel of ik aan het vliegen was. Ging toen weer een wandeling maken in de natuur, 2e poging om te ontladen.
Kwam weer terug bij het huisje, en nog niet steeds niet bij mezelf. 🙂 haha

Oke dan maar een workshop volgen stem-expressie bij Femke.

Ik wist, geluid maken met je stem is een hele goeie healer!’Dus ik moet gaan..

Ik zat daar op de workshop met lood in mn schoenen. Ongeduldig te wachten totdat er iets in mijn energie ging veranderen. Kwas achteraf blij dat ik toch mezelf over de ego-streep heengetrokken had en toch gegaan was. Schoentjes uitgetrokken, afwachtend wat er ging gebeuren.

Femke was zo opgewekt…Dat ik op haar blije energie kon meevaren.

We begonnen wat los-schud oefeningen te doen met ons lichaam, en het was zo grappig, dat ik er gewoon lol in kreeg. Ik mocht weer spelen..hihihi

Nadat we dus oefeningen gingen doen met ons stemgeluid, begon ik los te komen. Het geluid wat er bij mezelf uit kwam, was zo mooi (vond ik zelf) haha

Twas mooi, want mijn hart kwam open. Ik voelde liefde voor de groep, ik voelde liefde voor spirit. Ik was blij. Ik kwam tot de ontdekking dat zingen dus echt jezelf ook weer terug brengt naar jezelf. Want dit hielp mij om uit die vliegmodus te komen!! Ik kwam weer thuis bij mezelf.

Dank je wel Femke.

Lieve mensen,

GEBRUIK ZINGEN ALS UITLAATKLEP, GEWELDIG GEWOON!!

Dus besloot ik de volgende dag maar voor het eerst eens mee te gaan doen met mantra’s zingen..

Met liefde,

Shafya