De Kunst van Jezelf Liefhebben

Herken je dit

– Twijfel jij aan jezelf?
– Vind je het lastig te vertrouwen op je eigen wijsheid?
– Weet je niet hoe je alle delen in jezelf lief kunt hebben?
– Voel je vaak pas achteraf waar je grens lag?
– Vind je het een uitdaging om je grenzen te communiceren naar anderen?

In slechts 7 weken leer je in deze cursus je vrijer, zelfverzekerder en meer verbonden met jezelf te voelen. Zodat jij:
– je eigenheid gaat vieren en meer gaat genieten van alles wat het leven jou te bieden heeft.
– je krachtig voelt om bijvoorbeeld in een vergadering of op een podium jouw stem te laten horen.
– van binnen gaat voelen welke keuzes kloppen voor jou en daar ook voor durft te kiezen.
 
Tijdens de cursus ‘De Kunst van Jezelf Liefhebben’ gaan we in een kleine intieme groep vrouwen (max. 12) in 7 weken onze Zelfliefde bekrachtigen.
 
Zelfliefde is iets wat in onszelf aanwezig is (of niet/in mindere mate). Het is niet iets wat een ander ons kan geven. Het werkt als een katalysator om samen te komen met een groep gelijkgestemden en elkaar te inspireren en steunen op weg naar (meer) Zelfliefde!
Ervaar de kracht en helende werking van een ‘zussencommunity’.
 
Voor de meesten van ons geldt dat we het niet met de paplepel ingegoten hebben gekregen om van onszelf te houden. We zijn veelal geconditioneerd om iets te doen (of juist laten) om bevestiging te ontvangen van buitenaf. Daar ontlenen we veelal onze eigenwaarde aan.
Jezelf liefhebben dat is een ‘Kunst’. Een ‘Kunst’ die je kunt oefenen, als het je niet van nature afgaat. Net als fietsen of autorijden kan je leren (meer) van jezelf te houden.

Door wie

Ik ben Sumaya Femke (1977), stemcoach voor vrouwen, zangeres en soundhealer. In 2005 startte ik mijn bewustwordingspad. Ik maakte kennis met o.a. emotioneel lichaamswerk, verbindende communicatie, energiewerk, dansexpressie, vrouwenwerk, massage en tantra. In 2009 ontdekte ik stemwerk en authentieke expressie. Zingen en improviserend klinken voelt als ‘Thuiskomen’ voor mij.

Ik inspireer graag vrouwen te leven vanuit hun Essentie. Ik heb, na wat omwegen, mijn eigen Pad gevonden in het leven. Lange tijd kampte ik met gevoelens van onwaardigheid (als gevolg van een jeugd waarin ik gepest werd op school). Ik heb mijn zelfliefde enorm bekrachtigd en dat proces verdiept zich nog steeds.
 
Van harte welkom bij de cursus ‘De Kunst van Jezelf Liefhebben.’ Een cursus waarin je jouw Zelfliefde in korte tijd kunt bekrachtigen! En waarin je welkom bent jouw eigenheid met ons te delen en vieren.
 
Er loopt geen enkel ander mens op Aarde rond die precies is zoals jij. Hoe gaaf is dat?!!!
 

Voor wie is deze cursus

Deze cursus is voor jou vrouw! Jij… die verlangt naar en commitment wilt geven aan een verdiepend proces om meer van jezelf te houden. Misschien weet je niet precies welke stappen je kunt zetten maar voel je deep down dat je het waard bent! Om ten diepste van jezelf te houden. Je bent zo welkom!
 

Voor wie is deze cursus niet

Deze cursus is niet bedoeld voor vrouwen die:
– ernstige psychische klachten hebben. Daar ben ik niet voor opgeleid en daar is 1-op-1 begeleiding voor nodig. Ik verwijs je dan graag door naar een psychiater of psycholoog.
– geen verantwoordelijkheid willen nemen voor hun eigen levensgeluk.
 
Indien je twijfelt over deelname, neem dan contact met me op. Dan komen we er in een gesprek snel genoeg achter of het kloppend is voor jou om mee te doen.
 

Werkvormen

We duiken in het proces van voelen en ervaren. Er zal o.a. worden gewerkt met stemwerk (stembevrijding en mantrazang), lichaamswerk en sharing.
Er is aandacht voor heling van pijnstukken EN vieren van onze eigenheid en uniekheid.
 

Praktische informatie

– We werken in een kleine intieme groep 7 keer een dinsdagavond van 19.30-21.45 uur. Data: 7 mei, 14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni en 18 juni 2019. Het is belangrijk dat je er alle bijeenkomsten bij kunt zijn om zo met elkaar een veilige energie in de groep op te kunnen bouwen (mocht je onverhoopt een keer ziek zijn dan is dat uiteraard overmacht, dat kan gebeuren). Essentieel is dat je er de eerste bijeenkomst op 7 mei bij kunt zijn. Dan leggen we een ‘basis’ met elkaar voor de rest van de cursus.
– Locatie ‘Massagepraktijk Losjes in Balans’. Adres: Laan van Meerdervoort 545, Den Haag.
– Groepsgrootte: maximaal 12 vrouwen.
– Dit cadeau aan jezelf kost €225 (vroegboek prijs tot uiterlijk 16 april) of €269 (normale prijs). Tickets via chipta (link klik hier). Na inschrijving/betaling ontvang je een bevestiging en aanvullende informatie per mail.
– Tram 12 en 3 stoppen voor de deur (halte Goudenregenstraat, Den Haag).
– Annuleringsvoorwaarden en meer informatie: www.connectingsounds.nl
Vragen? Stuur een mail naar info@connectingsounds.nl of bel naar
06 – 38 19 85 01
 

Recensies

“Hoi Femke, ik heb je enkele keren ook persoonlijk ontmoet en je raakte me. Waarom? Omdat jij gewoon wilt zijn wie je in wezen bent. Jij hebt het lef om te zoeken, te vinden en te zijn. Door je openheid kun jij mensen motiveren om gewoon zichzelf te durven laten zien. In hun kwetsbaarheid, hun angst, hun vreugde, alles is oké. Heel veel succes mooi mens met wat je uit wilt dragen. Laten we daar op klanken, euh, klinken.”
(Carry Geukens)
 
“Femke is een vrouw die met aandacht en compassie kan kijken naar wat er in de groep gebeurd en past hier haar acties op aan. Zij kijkt naar wat er gebeurd in de groep en doet wat op dat moment passend is en aansluit op wat er nodig is. Juist door de stiltes niet in te vullen kon er bij mij verdieping ontstaan van wat er naar boven kwam tijdens de workshop. Dit heb ik als heel prettig ervaren. De afwisseling tussen actie, verdieping en stilte waren mooi! Dank je wel!”
Lieve groetjes”
(Caroline Schmitt)
 
“Femke heeft me meteen gegrepen tijdens onze eerste ontmoeting. Haar zuiverheid, transparantie, zelfinzicht en creativiteit inspireren me enorm. Ze heeft me doen verwonderen met haar workshop zelfexpressie. Ik was opgejaagd en in de weerstand toen ik aankwam en ging weg met een grote smile, ontspannen schouders en totaal ‘in het nu’.
(Loes Berkhout)
 
Meer recensies: www.connectingsounds.nl & www.facebook.com/ConnectingSounds
 
Fotocredits: Anouk Pross-Oosterhuis

GRATIS INTRODUCTIEAVOND: DINSDAG 9 APRIL. ZIE AGENDA VOOR MEER INFORMATIE.