Connecting Sounds

Connecting Sounds

In 2011 werden de eerste zaadjes geplant voor ‘Connecting Sounds’. Destijds woonde ik in België en organiseerde ik vrouwencirkels, mantrazingen en individuele stemcoaching. In 2012 kwam ik terug naar Nederland en maakte ik een professionaliseringsslag. In 2015 hield ik een korte break toen ik op reis ging. Voorjaar 2016 voelde ik nieuwe energie voor een doorstart: Connecting Sounds versie 2.0 🙂

Connecting Sounds is feitelijk een verlengstuk van mezelf 🙂 Belangrijk in mijn leven is verbinding, authenticiteit en vrijheid en zijn daarmee ook direct verweven in de activiteiten die ik aanbied binnen Connecting Sounds. Ik nodig mensen uit om zichzelf te voelen, hun stem te bevrijden en laten klinken en te ervaren hoe ze in verbinding willen zijn met anderen en met zichzelf.

‘Connecting’ betekent verbindend. ‘Sounds’ zijn klanken of geluiden. Connecting Sounds: Verbindende klanken. Een van mijn grootste passies is klank en stemwerk. Inmiddels ontstaan er ook ideeen om dit te combineren met een andere passie namelijk aanraking/massage.

Missie & visie

Ik voel een grote drive om bij te dragen aan een wereld waarin mensen zichzelf kunnen en durven zijn. Waarin mensen,  werkelijk  mens mogen zijn. Met alles wat er is: kwetsbaarheid, pijn, schaamte, angst, boosheid, verdriet, kracht, plezier, talenten en kwaliteiten, etc.

Een wereld waarin:

  • maskers en zelfbeschermende lagen niet meer nodig zijn.
  • je je tranen in vrijheid en veiligheid mag laten stromen, wat niet direct maakt dat je zwak of een watje bent.
  • je je boosheid op een gezonde en constructieve manier kunt uiten (uiteraard zonder de boel kort en klein te slaan of anderen pijn te doen).
  • er respect is voor elkaars eigenheid.

Door het geven van coaching en workshops, het uitdragen van bovenstaande visie en door zelf open en kwetsbaar te delen over wat ik ervaar en meemaak in mijn leven (op facebook en in blogs) creëer ik meer ruimte voor mezelf om te ZIJN wie ik in de kern ben. Tegelijkertijd hoop ik hiermee anderen te inspireren ook mens te zijn, met alles wat er is en gevoeld  & erkend wil worden.

Twee belangrijkste pijlers in mijn werk: Ruimte en Verbinding

Heel belangrijk bij de manier waarop ik werk is ‘Ruimte’ en ‘Verbinding’. Ik help vrouwen om meer ruimte te creëren in zichzelf. Om authentiek te zijn, ook op momenten waarin ze zich kwetsbaar voelen. Ik nodig hen uit juist naar ‘iets’ toe te gaan, in plaats van er vandaan, wat onze natuurlijke neiging is. Door verbinding te maken met hun weerstand, pijn, angst, schaamte, verdriet, ontroering, vreugde, kracht, belemmerende gedachten, etc ontstat er beweging.

Elke keer weer word ik bevestigd in de kracht hiervan. Juist door naar iets toe te gaan, door te voelen en hier erkenning aan te geven via klank ontstaat er beweging en daarmee: transformatie. Dan komt er ruimte voor heling en bevrijding. Zo kom je een stap dichter bij je werkelijke ZELF.

Ik hoor vrouwen regelmatig zeggen; ‘Jeetje, ik wist niet dat juist door naar mijn pijn (verdriet, boosheid,…) te gaan, er zoveel ruimte kan ontstaan.’