Coaching / Stemsessie

“IK BEN… dankbaar’ 🙂
Dankjewel Femke, voor de krachtige, open en uitnodigende bedding die je hebt gegeven in de individuele klanksessie. Een mooie, helende en bevrijdende ervaring!”
 Marianne Groot (dichteres, schrijfster).

  • Voel je angst om jezelf te uiten? (in spreken of zingen)
  • Pas je je makkelijk aan, aan je omgeving, ten koste van jezelf?
  • Weet je je geen raad met gevoelens van schaamte, verdriet, boosheid, pijn, schuld,…?
  • Houd je jezelf voortdurend tegen, om net dat stapje meer te zetten, waarvan je weet dat dit je verder gaat brengen op jouw levenspad?
  • Zoek je een manier om met je gevoelens om te gaan of hier beter mee in contact te komen?

Dan help ik je graag via coaching. Lichaamsoefeningen en stemoefeningen zijn een wezenlijk onderdeel van een coaching sessie. Daarnaast put ik uit mijn ervaring met andere werkvormen, wanneer de situatie daarom vraagt.

De weg naar binnen (het voelen van jezelf, je emoties, je lichaam, hoe de klank resoneert in jou, erkennen van alles wat er is) en de weg naar buiten (jouw klank naar buiten brengen, het lied van jouw ziel zingen, bij jouw oerklanken komen, de moed hebben ergens ‘doorheen’ te gaan…hoe eng je het wellicht ook vindt) komen aan bod in een coachingproces. Ik zeg bewust proces want ik vind het belangrijk dat je je realiseert dat dit een proces is, een ontdekkingstocht wat we samen aangaan. Met 1 sessie kan je wel wat ervaren en voelen wat klank doet in je lichaam maar wil je echt werken aan iets waar je tegenaan loopt, dan zijn vaak meerdere sessies nodig. Om ook blijvend dingen anders te gaan doen in je leven. Om een blokkade of patroon te doorbreken. Met 5 sessies kan je al veel bereiken.

Deze coaching helpt jou:

  • blokkades loslaten (fysiek, mentaal, emotioneel)
  • je innerlijke ruimte te vergroten zodat je meer vrijheid gaat ervaren om jezelf te durven zijn
  • ontspannen
  • ‘lastige’ gevoelens in jezelf te erkennen door hier klank aan te geven met je eigen stem.

Zo ‘boetseer’ je je eigen leven als een ware kunstenaar. Een leven wat je leeft vanuit verlangen en vreugde in plaats vanuit angst. Je komt meer in contact met je levenskracht en met jouw talenten en kwaliteiten.

Sessies vinden plaats in Zeist (coaching op afstand is ook mogelijk via Skype. Klik hier voor meer informatie).

IMG_2915

 

Ik help jou graag, in het creëren van een bezield en vrij leven voor jezelf. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt en dat mijn werkwijze jou aanspreekt om stappen te kunnen maken in jouw ontwikkelingsproces. Om die reden bied ik een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via Skype waarin je jouw behoeften en verlangens kunt delen, vragen kunt stellen en waarin we samen kunnen voelen of we een goeie match zijn om samen te werken. Daarna besluit je of je een coachingtraject wilt aangaan.
Belangrijk in mijn werkwijze is dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces. Jij moet het doen, maar je hoeft het niet alleen te doen! Ik loop een stukje met je mee, spiegel jou en ik daag je liefdevol uit om net een stapje verder te gaan dan je normaal gesproken doet.

De investering in jezelf voor een sessie bedraagt €75 en duurt 5 kwartier. Als je meerdere sessies in 1 keer afneemt, krijg je korting. Voor meer informatie kan je contact met me opnemen.

Wil je een afspraak maken voor een gratis Skypegesprek, klik dan hier.
Heb je nog geen skype dan kun je die hier makkelijk en gratis downloaden. Het voeren van een skypegesprek is gratis.

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen, klik dan hier.