Abundance for everyone (live optreden 4 mei 2016)

Bijzonder om op de dag van dodenherdenking ons te openen voor het ontvangen van (meer) Overvloed en zo het Leven in alle volheid te ontvangen.
Dat is wat ik en 29 anderen deden tijdens de ‘Cirkel van Overvloed’ in Utrecht afgelopen woensdag. In co-creatie met Arianne van Galen van Coachspeelplaats heb ik deze avond georganiseerd. Het werd een hele bijzondere avond.

Speciaal voor deze ‘Cirkel van Overvloed’ schreef ik het lied ‘Abundance for everyone’. Ook dit was een prachtige co-creatie, samen met muzikant Peter ‘Skip’ Raadsen. Een dag voor ons optreden ontstond er een nieuwe versie┬á­čÖé┬áHet was een eer om samen met Peter┬ádit lied live te mogen zingen/spelen. En om samen met Arianne van Galen┬ádeze cirkel te organiseren.

Binnenkort volgt een professionele opname maar nu alvast deze video, van ons allereerste gezamenlijke live-optreden:

Het bijzondere was dat in de aanloop naar deze cirkel ‘Overvloed’ zich al op verschillende manieren aandiende in mijn leven. Zo kreeg ik vorige week ineens┬áeen gratis concertkaartje in mijn schoot geworpen voor Xavier Rudd in Tivoli Vredenburg. Wowww!┬áZonder dat ik een nieuwe woonplek hoefde te zoeken, diende een fijne nieuwe plek zich aan waar ik vanaf half mei een aantal maanden mag wonen. En dankzij mijn deelname aan Giels Talentenjacht ben ik uitgenodigd om van de zomer in Portugal gratis te verblijven op een prachtplek, terwijl ik daar muziek mag maken voor de gasten.
Enkele cadeautjes die ik de laatste tijd mocht ontvangen. Deze ervaringen en het organiseren van de ‘Cirkel van Overvloed’ vormde de inspiratie om dit lied te schrijven.

 

 

Speak Your Mind

*